De Feyenoord Fanpage vergelijk website

Martijn Krabbendam - Pellè Spreekt online kopen

Martijn Krabbendam - Pellè Spreekt

Martijn Krabbendam - Pellè...   Lees meer


17,95
Categorieën: Kleding feyenoord, Bedrukbare shirts 2 feyenoord, Champions league patch set feyenoord, Super feyenoord

U kunt dit product online kopen bij Soccerfanshop:
Bezorging: Voor 20:30 besteld is morgen in huis
Bezorging door: DHL
Verzendkosten: Gratis vanaf 75 euro
Betaalmethodes: iDeal, Creditcard, Paypal


Status: Leverbaar.

Product Omschrijving

Martijn Krabbendam - Pellè Spreekthttps://www.soccerfanshop.nl/product-categorie/voetbal/accessoires/boeken/
Eind 2013 meldde Graziano Pellè zich bij Voetbal International met het idee een boek uit te geven. Doordat hij als profvoetballer van Feyenoord doorgaans niet de tijd heeft alle vragen van al zijn fans te beantwoorden, leek het hem leuk dat in boekvorm wél te doen. Iedereen mocht per e-mail vragen stellen aan de razend populaire Italiaan. Hij beantwoordde ze allemaal, vaak verrassend openhartig, en praat honderduit. Onder meer over zijn relatie met Louis van Gaal, zijn jeugdjaren, zijn beroemde kapsel, zijn grootste angsten, zijn mooiste dromen, zijn emoties en zijn vroegere vriendinnetjes. Zelfs zijn eerste seksuele ervaringen deelt hij met de lezers?.

De hoofdpersoon zelf is nog nooit zo openhartig geweest: 'Wie dit boek leest, weet straks écht alles. Nooit eerder heb ik me zó bloot gegeven.'

Over jeugdliefdes: ?Ik was vooral een playboy, maar eentje die wel blafte, maar nooit beet. Ik lag goed bij de vrouwen, flirtte erop los, had kansen zat het te doen, maar het bleef bij babbelen. Ik was een beetje zoals ik later als spits werd: een hoop gedoe, maar nooit scoren.?

Over Louis van Gaal: ?Af en toe werd ik ook gek van hem, hij blééf maar praten. 's Ochtends had ik eerst twee uur Engelse les en daarna kreeg ik nog anderhalf uur Louis over me heen. Ik begrijp dat mensen hem arrogant vinden, zo komt hij ook over, maar voor zijn spelers was hij heel goed.